Beintøft sjansekalas

KONGSVINGER (NTB): Kongsvinger og Brann serverte store sjanser på løpende bånd gjennom det meste av en meget publikumsvennlig kamp på Gjemselund. Lagene scoret to ganger hver, og trenerne var uenige om hvem som burde vunnet.

- Vi dominerte kampen og burde vunnet klart. Trym Bergman burde satt 3-1 på en stor sjanse, men dessverre lyktes han ikke, sa Kongsvingers Per A. Sjøvold.

- Vi burde dratt i land seieren etter å ha tatt ledelsen minuttet før pause. Isolert sett er det OK med ett poeng på bortebane, men vi var best og burde vunnet, sa Branns Kjell Tennfjord.

Men den første halvtimen var det lite som tydet på at Brann skulle få være med på ballet. Kongsvinger rullet opp flere gode angrep og var nær scoring ved flere anledninger. Derfor var det trist for hjemmefansen at Kjetil Løvvik satte inn 1-0 til Brann på lagets eneste skikkelige sjanse før pause.

Skudd-kanonade

Brann-forsvaret fikk nok å gjøre også etter pause. Vidar Evensen fyrte av et knallhardt frispark. Ballen var innom et Brann-bein på veien mot nettmaskene.

Marius Gullerud fikk æren av å ordne 2-1, etter at en hardt presset Brann-forsvarer først hadde headet ballen i egen stang. Gullerud var frekt framme på returen.

Brann reddet det ene poenget takket være Thorstein Helstad, som ble felt innenfor 16-meteren da fire minutter gjensto. Mons Ivar Mjelde var sikker straffe-eksekutør.

(NTB)