«Beistet» rystet Liverpool, men Gerrard ville det annerledes

Kapteinen med to nye mål.

DOBBEL: Steven Gerrard var forskjellen i dagens oppgjør på Kingsmeadow med sine to scoringer. Her skrur han inn frisparket som ga Liverpool seieren. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix
DOBBEL: Steven Gerrard var forskjellen i dagens oppgjør på Kingsmeadow med sine to scoringer. Her skrur han inn frisparket som ga Liverpool seieren. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• AFC Wimbledon-Liverpool 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Det er historisk sus over kveldens FA Cup-oppgjør mellom AFC Wimbledon og Liverpool. Hjemmelaget sto nemlig for det som regnes som en av største cup-skrellene noen gang da de to møttes i finalen tilbake i 1988.

I dag var klubben, som til daglig spiller på fjerde nivå, på jakt etter nok et sjokkresultat på Kingsmeadow. Og en stund så det ut til at det var akkurat det man skulle få.

Steven Gerrard åpnet ballet med en tidlig heading, men med Adebayo Akinfewas utlikning før pause var det hjemmelaget som hadde initiativet inn i den andre omgangen. Gerrard ville det derimot annerledes, og med et utsøkt frispark satte han inn 1-2

Dermed er Wimbledons cup-eventyr over for denne gang, mens Liverpool kan belage seg på hjemmekamp mot Bolton i fjerde runde.

- Nyter å spille cupen Ikke overraskende ble Gerrard kåret til banens beste spiller, og da han møtte pressen etter kampen snakket han blant annet om sin forkjærlighet for FA Cupen.

- Jeg nyter bestandig å spille i FA Cupen. Jeg har vokst opp med denne turneringen. Dette kommer til å bli min siste gang, så jeg vil gå hele veien. Det er dette som er så nydelig med cupen - form og divisjon har ingenting å si. Wimbledon var en hard nøtt for oss, sier Gerrard ifølge BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.