Beklager: - Vi legger oss flate

Ståle Solbakken om den omtalte «buss-episoden».

REAGERER: Da Landslagets spillerbuss kjørte inn på treningsfeltet til Lillestrøm var det noen som reagerte. Video: Ljosland/Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIGA / OSLO (Dagbladet): Norge møter Latvia i VM-kvaliken lørdag kveld. Bare seier er godt nok i en gruppe som har utviklet seg til å bli skikkelig jevn, hvor fire lag kjemper om direkte avansement og play off.

Ståle Solbakken og co. er på plass i Riga, hvor de holdt en treningsøkt tidligere fredag.

Før avreise til Latvia fikk Norge kritikk. Det skjedde etter at lagbussen kjørte helt inn på en nysådd gressbane på treningsfeltet utenfor Åråsen på Lillestrøm, i stedet for å parkere på utsida av gjerdet.

- Jeg skjønner ikke at det er mulig, men noen ble litt vel overivrig, sier daglig leder i Lillestrøm, Robert Lauritsen, til Dagbladet.

- Den har jeg ikke hørt, men det må jeg da beklage hvis vi gjorde det, sier Solbakken til Dagbladet på kveldens pressekonferanse i Riga.

- Jeg er jo da veldig god venn med den legendariske banemesteren på Lillestrøm, Terje Hveding, som var banemester da jeg spilte der også. Da var hans oppgave bak gamletribunen på Lillestrøm å harve grusbanen for Teitur Thordarson, så han er nok bare glad for at han får puslet litt på gresset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer