Beklager dommerutskjelling

Chelsea-manager Antonio Conte har beklaget etter at han ble sendt på tribunen for å ha skjelt ut kamplederne i 1-0-seieren over Swansea onsdag.

SINT: Chelsea-manager Antonio Conte ble sendt på tribunen under kampen mot Swansea onsdag. Foto: Reuters / Dylan Martinez Livepic
SINT: Chelsea-manager Antonio Conte ble sendt på tribunen under kampen mot Swansea onsdag. Foto: Reuters / Dylan Martinez Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den eksentriske italienske managerens frustrasjon toppet seg da hjemmelaget ikke fikk corner etter 41 minutter. Da hadde han allerede brukt store deler av omgangen på å klage på at Swansea halte ut tiden.

Fjerdedommer kalte til seg Neil Swarbrick, som sendte Conte på tribunen for resten av omgangen. Etter hvilen så han kampen på TV i Chelsea-garderoben. Etter kampen beklaget han seg overfor begge dommerne.

– Det er riktig å be om unnskyldning for hva som skjedde under kampen. Jeg ba begge om unnskyldning, sa Conte.

– I første omgang drøyde Swansea tiden. Jeg sa fra noen ganger til fjerdedommeren, men jeg så ingen forandring. Deretter tok dommeren den avgjørelsen. Det er åpenbart at jeg gjorde en feil. Jeg var frustrert, sa italieneren.

Manageren kan måtte finne seg i å betale en bot. Han insisterte på at han ikke bannet, og hvis ikke Swarbrick er uenig i sin rapport til fotballforbundet, er det lite sannsynlig at han blir utestengt.

Chelsea-forsvarer Antonio Rüdiger scoret kampens eneste mål med en heading etter 55 minutter. London-klubben ligger på 3.-plass i Premier League, elleve poeng bak Manchester City på tabelltopp.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer