Sogndal-spiller fikk hjertestans:

Beklager filming: - Skulle ikke ha skjedd

Da Sogndal-spilleren Emil Pálsson (28) segnet om i det 12. spilleminutt, panorerte kameraet vekk fra situasjonen. Så panorerte kameraet tilbake og zoomet inn på dramaet. Nå beklager Discovery.

FIKK HJERTESTANS: Sogndal-spilleren Emil Pálsson fikk livreddende førstehjelp etter å ha kollapset på banen mandag. Kampen er utsatt på ubestemt tid. Foto: Ola Skram / Porten.no / NTB
FIKK HJERTESTANS: Sogndal-spilleren Emil Pálsson fikk livreddende førstehjelp etter å ha kollapset på banen mandag. Kampen er utsatt på ubestemt tid. Foto: Ola Skram / Porten.no / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den islandske Sogndal-spilleren Emil Pálsson (28) fikk hjertestans og kollapset på banen i det 12. spilleminutt i førstedivisjonskampen mot Stjørdals-Blink mandag kveld.

Pálsson ble gjenopplivet utpå gressmatta, og var ved bevissthet da han ble ført i en luftambulanse til Haukeland sykehus, hvor han nå blir utredet og får behandling.

Spillerens bror, Stefán Palsson, har lagt ut en hilsen på Twitter til sin bror på islandsk på Twitter. Der skriver «Jeg elsker deg, ses i morgen».

Kampen ble direktesendt av Discovery på sine nettsider, og produksjonen får både ris og ros for måten de håndterte situasjonen på.

- Leit

Ros fordi Discovery ikke lenge etter at Pálsson segnet om panorerte kameraet vekk fra situasjonen og zoomet ut. Ris fordi de om lag ti minutter seinere panorerte kameraet tilbake og zoomet inn på situasjonen mens Pálsson fikk behandling.

- Jeg tenker at det er leit at Discovery ikke har rutinene på plass når noe sånt som dette skjer, sier Lasse A. Vangstein, programleder i podkasten Toppfotball, en podkast om norsk fotball.

Han så Discoverys sending om Obos-runden da meldingen om Pálssons kollaps kom, og trykket seg derfor inn for å følge den aktuelle kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer