Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beklager Makaay-overgang

Mens det kanskje var gode nyheter på Lerkendal, så sørges det i Deportivo La Coruna etter at Roy Makaay gikk til Bayern München.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Deportivo La Coruna-president Augusto Cesar Lendoiro syntes det var trist å miste en så verdifull spiller, men sa at det var lite han kunne gjøre for å hindre overgangen til den tyske storklubben.

- Selvsagt er jeg såret over å miste en spiller av Makaays kaliber, men det er slik det er i dag. Han hadde to år igjen av kontrakten og det er ikke lang tid i fotball, slo Lendoiro fast mandag.

Mandag opplyste Bayern München at toppscoreren en spansk serie forrige sesong, ville skrive under en fireårsavtale i løpet av uken. Ingen av klubbene ville avsløre andre detaljer rundt overgangen, men Lendoiro håpet å få papirene fra Bayern München med det første.

- Forhandlingene var tøffe, men vi kom fram til en avtale som var tilfredsstillende for alle tre parter, sa Deportivo -presidenten.

Hvis Rosenborg slår ut irske Bohemians, er Deportivo La Coruna neste motstander i 3. kvalifiseringsrunde av mesterligaen. Hvis alt går som det skal på Lerkendal onsdag, kommer den spanske klubben til Trondheim neste onsdag.

NTB