- Beklager, Norge

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge- Latvia 1- 3. Ullevaal ropte på Drillo, Nils Johan Semb hadde det vondt, og etterpå måtte han forklare det til alle. - Jeg har hovedansvaret for dette her, og det tar jeg på meg. Jeg er fryktelig lei meg og skuffet både på vegne av spillerne og folket, sier Semb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men hvordan kunne det skje? Hvordan i all verden kunne vi tape 1-3 for Latvia etter nesten sju år og 30 kamper uten hjemmetap, og med 15-3 i sjansestatistikken?

- Det er dessverre sånn som kan skje i fotball, sier Nils Johan Semb. - Her og nå har jeg ingen god forklaring. Men når alt kommer til alt var vi ikke flinke nok. Vi skulle drept denne kampen i første omgang.

Nils Johan Semb kunne fort løpt fra ansvaret i går kveld. Han kunne snakket om de sjansene vi alle så i mål, fordelt litt skyld histen og pisten og kastet det sjokkerende nederlaget for Latvia i posen for uflaks. Men han gjorde ikke det - Nils Johan Semb bare satt der.

Og tok 90-åras desidert største fotballskuffelse på hakespissen.

- Sjøl om det alltid er en risiko for å tape fotballkamper, så trodde jeg ikke vi skulle gjøre det her, sier Semb. - Men slik kampen utviklet seg fikk jeg en dårligere og dårligere følelse inni meg. Og nå er det over, vi har tapt, og det er ingen hyggelig start på EM-kvalifiseringa.

Men:

- Jeg er overbevist om at vi reiser kjerringa.

Og:

- Jeg tror vi går til EM-sluttspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer