Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beklager, Norge!

En danske og tre fotballfolk om hetsingen foran slaget i Parken lørdag.

 • Jan Grønlund, dansk statsborger som bor i Kristiansand.
  - Jeg vil gjerne på vegne av det danske folk si unnskyld for de vanvittige uttalelsene om det norske folk. De hører absolutt ingen steder hjemme. Det er utrolig trist at B.T. prøver å ødelegge de gode relasjonene mellom Danmark og Norge. Det er trist som faen at Danmark har ei slik avis.
 • Erik Loe, formann i Stabæk
  - Jeg liker absolutt ikke den ordkrigen som er startet. Det kan fort skje at folk begynner å ta dette alvorlig. At stemningen blir unødvendig hisset opp. I verste fall kan det ende med bråk. Husk at det skal 5000 nordmenn til København den kvelden.

  Per Ravn Omdal, norsk fotballpresident
  - Jeg er ikke udelt positiv til det som skrives, for noen av undertonene i skriveriene er litt for alvorlige. Jeg tror ikke det blir bråk - dansker og nordmenn er for sindige til det. Jeg gleder meg mest til det som blir en stor fotballfest, og en stor nordisk fotballbegivenhet.

  Ingebrigt Steen-Jensen, Stabæk-guru og ASA-formann
  - Dette må vi bare le av. De som ikke skjønner humoren i det som danskene skriver, er like dumme som de som ga Eirik Bakke og Steffen Iversen bot for å smake på saltpølse og øl. Dette er bare moro. Totalt ufarlig. Det er fortsatt deilig å være norsk i Danmark. Og det sier jeg ikke fordi det var vårt reklamebyrå som fant på det slagordet, ler Steen-Jensen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media