Warholm så ikke blomsterpiken

Beklager til blomsterpike:
- Rullegardina gikk ned

Karsten Warholm får dårlig samvittighet av å se hvordan han - uten å være klar over det - avviste den svenske blomsterpiken etter superløpet i Stockholm. Samtidig er det veldig mye å glede seg over for 23-åringen.

YDMYKES: Karsten Warhom er blant verdens beste friidrettsutøvere, men han har talent innenfor andre idretter også. Reporter: Øyvind Godø. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Karsten Warholm vant sitt første Diamond League-stevne på to år da han i sesongdebuten i Stockholm knuste all motstand.

I de utfordrende forholdene i regnværet løp 23-åringen fra Ulsteinvik inn til supertida 47,85. Det er bare to tideler bak hans egen norgesrekord fra EM-finalen i Berlin og hele fem tideler raskere enn da han ble verdensmester i et liknende vær i London i 2017.

- Tiden overrasket meg veldig. Jeg hadde ikke forventet å springe så fort i det været, sier Karsten Warholm til Dagbladet.

I mars satte han i tillegg europarekord innendørs på 400 meter i EM i Glasgow.

- Denne supertida under vanskelige forhold - hvor alle de andre løp betydelig tregere enn normalt - tyder vel på at du har tatt enda et steg og kan nå nye høyder denne sesongen?

- Jeg vil ikke spekulere på hva det kan bli, men det kan i hvert fall bli enda bedre. Vi er oppe og nikker. Så får vi se hva klokka ender på til slutt. Indikatorene er veldig gode. Vi har flyttet nivået. Det så vi i innendørs-EM. Men jeg må levere ute også først, sier sunnmøringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer