Emil Iversen

Beklager til Lundby

Emil Iversen beklager til Maren Lundby etter at han kritiserte Lundbys «Skal vi danse»-deltakelse.

BEKLAGER: Emil Iversen. Foto: Torstein Bøe / NTB
BEKLAGER: Emil Iversen. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har hele livet ønsket at jeg tenkte meg om før jeg pratet. Det går ikke alltid like bra. Situasjonen stiller seg annerledes og jeg beklager for det jeg sa, skriver han i en melding til Adresseavisen.

At Lundby er med i TV 2-programmet «Skal vi danse» midt under sesongoppkjøringen, vekket oppsikt blant idrettskollegene.

Lundby forteller nå at deltakelsen i programmet var et forsøk på å finne noen svar som kanskje kunne ta henne til OL.

- Jeg ble ikke med på Skal vi danse fordi jeg visste at jeg ikke skulle til OL. Det var heller en måte å trene annerledes på i tillegg til hopptreningen, sier hun til OA.

Langrennsløper Emil Iversen var blant dem som kritiserte valget hennes.

Nå beklager altså Iversen kommentaren og kaller Lundby for et kjempebra forbilde.

RØRT: Sportskommentator i Dagbladet Esten O. Sæther kommenterer hendelsen rundt at Maren Lundby trekker seg fra OL. Video: Dagbladet TV. Programleder: Magnus Paus. Vis mer

- Det aller viktigste er selvfølgelig å ta vare på seg selv. Jeg prøver å være et forbilde på det selv. Man må trives og ha det bra med seg selv for å bedrive idrett på høyeste nivå. Jeg synes det er imponerende av Maren å gå ut med sine problemer på den måten. Det står det virkelig respekt av, skriver Iversen til Adresseavisen nå.

- Hun er et kjempebra forbilde, og jeg heier på henne videre i «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer