Beklaget ikke

Manchester United-boss Alex Ferguson ville ikke komme med noen offisiell unnskyldning til David Beckham da han i går kommenterte avisskriveriene om bråket mellom de to.

Lørdag sparket United-manageren en fotballstøvel i ansiktet på Beckham i raseri over 2- 0-tapet mot Arsenal i FA-cupen. Landslagskapteinen fikk et blødende sår over øyet og skal angivelig ha reagert med å spytte mot Ferguson.

På en pressekonferanse i går før dagens gigantoppgjør mellom Manchester United og Juventus, benektet Ferguson at Beckham måtte sys, og forsøkte å le av hele situasjonen.

- Overflatisk sår

- I strid med det som er meldt, måtte han ikke sys. Det var et overflatisk sår, og klubbens lege tok seg av det. Og så går vi videre, insisterte Ferguson, som forsøkte å bagatellisere hele opptrinnet.

- Det var et usannsynlig sammentreff at han ble skadet. Hadde jeg forsøkt det én million ganger, ville det ikke fått samme utfall, sa Ferguson. Han var i går tydelig på at han er lite fornøyd med måten historien havnet i pressens hender på.

- Jeg har vært trener i 29 år, og det som skjer i garderoben er hellig. Jeg vil ikke svikte spillernes tillit, uansett hva jeg kunne vinne ved det. Slikt gjør man bare ikke, sa han åpenbart rettet mot David Beckham, som kan være kilden for pressens versjon av hendelsen.

Dermed fyres det opp under spekulasjonene om at verdens mest presise innleggsfot er på vei bort fra Manchester United. Ifølge storavisa The Sun har Milan og Real Madrid allerede satt agenter til å jobbe for å kjøpe Beckham.

Tabloidfråtsing

Tabloidene i England har fråtset i United-bråket. I dagens The Sun forsøker imidlertid Beckhams far å sette en strek over alt oppstyret:

- Det eneste fornuftige for David er å prøve å glemme det hele og konsentrere seg om fotballen. Når bråket har lagt seg, er han i stand til det.

STO FRAM: - Det var et usannsynlig sammentreff at han ble skadet, sier Alex Ferguson om garderobeepisoden med David Beckham.