Bekrefter Bendtner-bud

Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått flere tilbud på Nicklas Bendtner.

PÅ VEI BORT: Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått tilbud på Bendtner.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ VEI BORT: Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått tilbud på Bendtner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Nicklas Bendtners dager i Rosenborg kan være talte i nær framtid. Sportslig leder i klubben Stig Inge Bjørnebye bekrefter til VG at klubben har mottatt tilbud på dansken.

- Ja, vi jobber med det. Han vurderer nå noen konkrete muligheter. Han bruker litt tid på det. Vi har hatt tett dialog hele veien, seinest i dag. Vi jobber med å finne en løsning, sier Bjørnebye til VG.

Det har i lang tid vært klart at Bendtner ikke har ei framtid i Rosenborg, og tilbake i mai bekreftet trøndernes sportslige leder at han er på vei bort.

Men siden den gang har de fortsatt ikke klart å få i stand en overgang for dansken. Han har vært i kulden så å si hele sesongen, og han trener ikke med laget om dagen.

Tidligere i dag har det kommet rapporter om at han kan dra til en klubb i italienske Serie C. Det hevdet Eleven Sports på Facebook. Reggina skal være en av klubbene som er interessert i den tidligere Arsenal-spissen.

Rosenborg-kaptein Mike Jensen ble spurt om ryktet på pressekonferansen før trøndernes returoppgjør mot Maribor.

- Det får vi ta en annen gang, svarte Bendtners landsmann.