PÅ VEI BORT: Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått tilbud på Bendtner.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ VEI BORT: Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått tilbud på Bendtner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Bekrefter Bendtner-bud

Stig Inge Bjørnebye bekrefter at Rosenborg har fått flere tilbud på Nicklas Bendtner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nicklas Bendtners dager i Rosenborg kan være talte i nær framtid. Sportslig leder i klubben Stig Inge Bjørnebye bekrefter til VG at klubben har mottatt tilbud på dansken.

- Ja, vi jobber med det. Han vurderer nå noen konkrete muligheter. Han bruker litt tid på det. Vi har hatt tett dialog hele veien, seinest i dag. Vi jobber med å finne en løsning, sier Bjørnebye til VG.

Det har i lang tid vært klart at Bendtner ikke har ei framtid i Rosenborg, og tilbake i mai bekreftet trøndernes sportslige leder at han er på vei bort.

Men siden den gang har de fortsatt ikke klart å få i stand en overgang for dansken. Han har vært i kulden så å si hele sesongen, og han trener ikke med laget om dagen.

Tidligere i dag har det kommet rapporter om at han kan dra til en klubb i italienske Serie C. Det hevdet Eleven Sports på Facebook. Reggina skal være en av klubbene som er interessert i den tidligere Arsenal-spissen.

Rosenborg-kaptein Mike Jensen ble spurt om ryktet på pressekonferansen før trøndernes returoppgjør mot Maribor.

- Det får vi ta en annen gang, svarte Bendtners landsmann.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer