Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff

Bekrefter brudd

Fotballstjerna Nicklas Bendtner og modellkjæresten Philine Roepstorff har flyttet fra hverandre.

BRUDD: Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bod/Glimt p Lerkendal Stadion. (1-1) Foto: Ole Martin Wold / NTB
BRUDD: Nicklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff på gullfesten etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Bod/Glimt p Lerkendal Stadion. (1-1) Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Roepstorff selv som bekrefter dette i en video på hennes egen Youtube-kanal.

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, skriver hun i videoen.

De to ble et par i 2018 mens Bendtner fortsatt spilte i Rosenborg.

- Dette forholdet har lært meg mye. Spesielt hvor viktig det er å være enige om ting. Jeg har opplevd mye, og starter på et nytt kapittel som en sterkere person, skriver hun videre i Youtube-videoen.

«LORD»: På Niklas Bendtners 31-årsdag tatoverte kjæresten Philine Roepstorff (27) «Lord» i nakken, men etter at fotballstjerna var utro, valgte Roepstorff å fjerne tatoveringen. Video: Dplay Vis mer

Hun har flyttet ut av huset de to kjøpte sammen i Nordsjælland. Roepstorffs presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen har også bekreftet bruddet til BT.

Hun sier at det er en liten stund siden bruddet var et faktum, men vil ikke gå inn på detaljer til den danske avisa.

Paret har de siste åra profilert seg gjennom Dplay-serien «Bendtner og Philine», også i serien har utfordringene i forholdet blitt vist fram.

Roepstorff fortalte i 2020 åpent om at Bendtner hadde vært utro.

- Forholdet våres er veldig turbulent. Jeg føler at vi burde gå fra hverandre hvert fall annenhver uke, sa Roepstorff om forholdet i Dplay-serien «Bendtner og Philine» like før jul i 2020.

Stjerne i Trondheim

Bendtner har ikke spilt profesjonell fotball siden kontrakten hans med F.C. København gikk ut 1. januar 2020.

Han har denne sesongen jobbet som ekspert for danske TV 2 på Premier League.

Han spilte selv flere sesonger i den øverste divisjonen i England for Arsenal og Sunderland. Han har også vært innom klubber som Juventus, Wolfsburg og Nottingham Forest, før det ble en sensasjonell overgang til Rosenborg i 2017.

Han vant to ligagull i Trondheim, og leverte godt de to første sesongene. Den tredje fikk han lite spilletid av trener Eirik Horneland, og forlot klubben midtveis i sesongen.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Dplay skifter snart navn til «Discovery Pluss» Vis mer

Fengselsdom

Perioden ble også preget av utenomsportslige faktorer. Spissen ble i november 2018 dømt til fengsel for vold mot en taxisjåfør. Han sonet straffen med fotlenke i København mens han fortsatt var Rosenborg-spiller.

33-åringen har ennå ikke offisielt lagt opp som fotballspiller, men avslørte i fjor at han er i gang med å planlegge en karriere som fotballtrener.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer