Erling Braut Haaland

Bekrefter: Etterforskes

Det bekrefter politiet til Dagbladet.

TATT PÅ FERSKEN: Erling Braut Haaland brukte telefonen da han kjørte bil. Foto: Pa Photos
TATT PÅ FERSKEN: Erling Braut Haaland brukte telefonen da han kjørte bil. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag publiserte den engelske tabloidavisa The Sun en video av Erling Braut Haaland (22) som bruker sin mobiltelefon mens han kjører rundt i gatene i Manchester.

Jærbuen - som meldte forfall til Norges landslagstropp før forrige ukes kamp mot Spania - hadde den høyre hånda på rattet og tittet ned på telefonen i sin venstre.

Erling Braut Haaland skadd - reiser hjem fra landslagssamling før EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Georgia. Reportere: Bård Sørø Olsen, Henrik Ljosland, Edward Stenlund. Video: Dagbladet TV. Foto: NTB Vis mer

Mobilbruk i trafikken er ulovlig i England på samme måte som i Norge, og kan medføre bøter og prikker på rullebladet.

Onsdag morgen bekrefter Greater Manchester Police (GMP) at de har satt i gang en etterforskning.

- Jeg kan bekrefte at GMP er klar over saken og etterforsker. Vi vil ikke kunne kommentere ytterligere da det er en pågående etterforskning, skriver Emma Nockton, medieansvarlig i GMP, i en mail til Dagbladet.

Den aktuelle video skal ha blitt filmet dagen etter (15. mars) at Haaland scoret fem mål mot RB Leipzig i Champions League.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer