Bekrefter Hegerberg-konflikt

Gerd Stolsmo, mor til Ada og Andrine Hegerberg, hevdet at det var en personsak som førte til vraking av Andrine Hegerberg. Nå bekrefter landslagssjefen at det stemmer.

I KONFLIKT: Andrine Hegerberg var involvert i en personalsak i 2017 med det norske landslaget.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
I KONFLIKT: Andrine Hegerberg var involvert i en personalsak i 2017 med det norske landslaget. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Landslagssjef Martin Sjögren bekrefter overfor NRK i dag at det var en personalsak mellom Andrine Hegerberg og landslaget som førte til vraking av henne i 2017.

Hun har ikke vært å se på det norske landslaget siden EM i 2017, altså de to siste åra. Det har heller ikke Ada Hegerberg, men det var på grunn av at hun selv trakk seg fra videre spill på landslaget.

Dette temaet tas opp i mor Gerd Stolsmos nye bok «Fotballmamma».

Hun hevder i boka si at det var en personalsak mellom Andrine Hegerberg og landslaget, der hun skal ha brutt regler som landslagsspiller. Stolsmo skriver dette i boka:

«På treningsanlegget til Birmingham en fredag i september, to måneder etter EM, ble hun oppringt av Martin Sjögren og en av teamlederne fra EM på høyttaler. Landslagstreneren hevdet at de, gjennom en 100 prosent sikker kilde, hadde fått høre at hun gjentatte ganger var observert på nattetid med en ansatt fra TV 2.»

Hegerberg skal selv ha avkreftet dette, og at det var først etter at Norge røk ut av EM at hun møtte en bekjent fra TV 2. Hun skal ha fulgt reglene om ro fra klokka 23.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer