LSK jakter ny trener

Bekrefter kontakt - kan lede laget allerede i dag

Tom Nordlie nærmer seg et comeback i Lillestrøm.

SNART TILBAKE PÅ TOPPNIVÅ: Tom Nordlie kan bli ny LSK-trener allerede i dag. Søndag venter gamleklubben Start i kampen om å få spille Eliteserie i 2020. Foto: NTB/Scanpix
SNART TILBAKE PÅ TOPPNIVÅ: Tom Nordlie kan bli ny LSK-trener allerede i dag. Søndag venter gamleklubben Start i kampen om å få spille Eliteserie i 2020. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag formiddag fikk Jörgen Lennartsson sparken i Lillestrøm, etter at det i den siste serierunden ble klart at klubben må ut i kvalik om retten til å spille eliteseriefotball også i 2020.

Lennartssons posisjon ble diskutert under et styremøte allerede forrige mandag. Der fikk han fornyet tillit av styret, selv om det skal ha vært medlemmer som ville ha svensken ut allerede da.

Dagbladet møtte Lennartsson i Larvik torsdag. Da understreket han at han ikke følte seg utsatt.

- Det var ingen dramatikk rundt det. Det var et normalt styremøte. Det er ikke uvanlig at jeg er med på det. Selvfølgelig ble det litt ekstra prat om situasjonen vi er i og hva vi kan gjøre denne gangen. Jeg skjønner at det blir litt skriverier rundt det, men vi bruker ingen energi på det.

- Følte du deg presset under møtet?

- Nei. I LSK jobber vi mot samme mål, og står sammen om dette, sa Jörgen Lennartsson for bare fire dager siden.

Bekreftet henvendelse

I går var det imidlertid slutt, og jakten på en erstatter virket allerede å være i gang. Ringreven Tom Nordlie har i lengre tid vært ryktet inn som en slags redningsmann. En oppgave han har tatt i flere klubber, og lykkes med tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer