Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekrefter: Mister trolig stortalent

Ole Gunnar Solskjær sier at unggutten Angel Gomes (19) sannsynligvis ikke forlenger med klubben.

MISTER TALENT: Ole Gunnar Solskjær må sannsynligvis klare seg uten Angel Gomes i framtida. Foto: NTB Scanpix
MISTER TALENT: Ole Gunnar Solskjær må sannsynligvis klare seg uten Angel Gomes i framtida. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ole Gunnar Solskjær møtte pressen som vanlig før kampdag. Neste kamp på programmet er Brighton i Premier League, der Manchester United kan ta et nytt steg mot Champions League-plass.

I tillegg kjemper de om plass i finalen i FA-cupen, der de møter Chelsea i semifinalen.

- Vi er glade for være i semifinalen og muligheten for en finale. Vi skal møte et lag som vi har møtt så mange ganger. Det føles som vi møtes annenhver uke, sier Solskjær på dagens pressekonferanse.

DRAR TROLIG: Angel Gomes. Foto: NTB Scanpix
DRAR TROLIG: Angel Gomes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hans United kjemper også om plass i Champions League. Men nordmannen presiserer at det er mange om beinet.

- Det er mange lag som er i kampen om Champions League. Chelsea og Wolves er der. Tottenham, Arsenal og Sheffield United vil også prøve. Det er spennende og det er det nok for fansen også. Nå kan de lene seg tilbake og se spennende kamper, sier United-sjefen.

Han kan også avsløre at en spiller mest sannsynlig er ferdig i klubben. Den unge midtbanespilleren Angel Gomes (19) har ikke signert ny kontrakt, og er dermed ferdig i klubben ved månedsskifte om ikke noe spesielt skjer.

- For å være ærlig, så har jeg ikke hørt fra dem. Men det ser ut som de ikke har kommet til enighet. Det korte svaret er mest sannsynlig ja, sier Solskjær.

Men han har nok av spillere som presterer - spesielt offensivt. En av dem er Marcus Rashford, som virker å ha en strålende sesong.

- Marcus har vært ute en stund, men han ser skarp ut. Mot Sheffield United bommet han et par ganger, men han er på vei mot sin beste sesong noensinne i United. Han kommer definitivt til å score flere mål, sier han.

Rashford står med 14 mål på sine 24 kamper. Han har også slitt med en skade deler av sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!