Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Team Ingebrigtsen»

Bekrefter ny sesong

Innspillingen av tredje sesong av «Team Ingebrigtsen» er allerede i gang.

KLART FOR SESONG 3: Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen bekrefter det mange har lurt på - ja, det kommer en tredje sesong av «Team Ingebrigtsen». Her er den populære storfamilien representert ved Jakob, mamma Tone, Filip, pappa Gjert, Ingrid og Henrik Ingebrigtsen under innendørs-NM i Bærum i år. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
KLART FOR SESONG 3: Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen bekrefter det mange har lurt på - ja, det kommer en tredje sesong av «Team Ingebrigtsen». Her er den populære storfamilien representert ved Jakob, mamma Tone, Filip, pappa Gjert, Ingrid og Henrik Ingebrigtsen under innendørs-NM i Bærum i år. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom tv-serien «Team Ingebrigtsen» på NRK har seerne fått et unikt innblikk i treningshverdagen til friidrettsfamilien med Jakob, Filip og Henrik - og far Gjert Ingebrigtsen - i hovedrollene.

Nå bekrefter pappa Gjert at det blir en ny sesong av den populære serien, melder VG.

- Det er blitt en del av oss. Til tider er det slitsomt å ha kameraet hengende rundt, men det er noe vi har valgt å fortsette med, sier han til avisa, og kan også avsløre at filmingen er i gang.

Hadde ett krav

Tidligere i år røpet Ingebrigtsen at han har ett spesielt krav for at planlegging av en ny sesong kan starte: Både Jakob, Filip og Henrik må si ja til å medvirke. Uten alles samtykke, blir det ingenting.

- Det er ikke mye demokrati hjemme hos oss, men akkurat når det gjelder tv-serien så er det demokratisk. Alle som er med må ha lyst. Hvis ikke alle sier ja, blir det ikke noe. Jeg har fått ja fra to av guttene allerede, nå mangler det bare én, sier Gjert, uten å si hvem som er nølende, sa han til Dagbladet.

- Noen utfordringer med å kombinere toppidrett og tv-innspilling?

- Det er klart det går ut over mye annet når vi er med i en tv-serie. Du bytter bort kvalitetstid med familie og kjæreste. Vi må bare prøve å balansere det. I Team Ingebrigtsen var det aldri noe «take to». Enten så er de der og filmer, ellers så blir det ingenting. Det er ingen regi eller manus - og det gjør det litt mindre krevende for oss. Ingenting er arrangert og vi viser bare hvordan hverdagen er, sier Gjert Ingebrigtsen til Dagbladet.

Bokaktuell

52-åringen fra Sandnes har denne høsten vært aktuell med boka «Kunsten å oppdra en verdensmester». Det har vært et hektisk halvår for suksesstreneren med bok, tv-serie og friidretts-EM der sønnene Jakob og Henrik tok to gull og ett sølv.

- Opplever du at oppmerksomheten er større rundt deg?

- Nei, ikke noe spesielt hjemme hos oss (i Sandnes). Der går vi gjennom gatene som normalt. Men når vi kommer bort hit (Østlandet) blir det stor oppmerksomhet. Kanskje vestlendingene er litt mer preget av janteloven? I Oslo er det voldsom oppmerkomhet. Det er jo litt uvant, sier han.

- Trives du med oppmerksomheten?

- Jeg trives ikke voldsomt med det. Det tar energi. Nå har vi gjort mye det siste året, så jeg må innrømme at det er selvforskyldt, sier Ingebrigtsen.

Team Ingebrigtsen ble sendt i NRK lørdag kveld og serien fikk mye oppmerksomhet. Hovedpersonene selv har også fått tilbakemeldinger om at serien inspirerer mange - også utenfor idretten. Det er noe Gjert setter pris på.

- Jeg synes det er veldig fint å se at personer som holder på noe helt annet enn idrett henter inspirasjon fra tv-serien. Det handler om å være dedikert og disiplinert for å nå målene sine. Men jeg må si at jeg selv er et fryktelig dårlig eksempel. Jeg spiser og drikker for mye av alt, sier Gjert og gliser.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!