«Team Ingebrigtsen»

Bekrefter ny sesong

Innspillingen av tredje sesong av «Team Ingebrigtsen» er allerede i gang.

KLART FOR SESONG 3: Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen bekrefter det mange har lurt på - ja, det kommer en tredje sesong av «Team Ingebrigtsen». Her er den populære storfamilien representert ved Jakob, mamma Tone, Filip, pappa Gjert, Ingrid og Henrik Ingebrigtsen under innendørs-NM i Bærum i år. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
KLART FOR SESONG 3: Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen bekrefter det mange har lurt på - ja, det kommer en tredje sesong av «Team Ingebrigtsen». Her er den populære storfamilien representert ved Jakob, mamma Tone, Filip, pappa Gjert, Ingrid og Henrik Ingebrigtsen under innendørs-NM i Bærum i år. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom tv-serien «Team Ingebrigtsen» på NRK har seerne fått et unikt innblikk i treningshverdagen til friidrettsfamilien med Jakob, Filip og Henrik - og far Gjert Ingebrigtsen - i hovedrollene.

Nå bekrefter pappa Gjert at det blir en ny sesong av den populære serien, melder VG.

- Det er blitt en del av oss. Til tider er det slitsomt å ha kameraet hengende rundt, men det er noe vi har valgt å fortsette med, sier han til avisa, og kan også avsløre at filmingen er i gang.

Hadde ett krav

Tidligere i år røpet Ingebrigtsen at han har ett spesielt krav for at planlegging av en ny sesong kan starte: Både Jakob, Filip og Henrik må si ja til å medvirke. Uten alles samtykke, blir det ingenting.

- Det er ikke mye demokrati hjemme hos oss, men akkurat når det gjelder tv-serien så er det demokratisk. Alle som er med må ha lyst. Hvis ikke alle sier ja, blir det ikke noe. Jeg har fått ja fra to av guttene allerede, nå mangler det bare én, sier Gjert, uten å si hvem som er nølende, sa han til Dagbladet.

- Noen utfordringer med å kombinere toppidrett og tv-innspilling?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer