Bekrefter ny storavtale

Cecilia Brækhus har signert for Matchroom Boxing, og nå venter det nye kamper for 38-åringen.

TILBAKE I RINGEN: Cecilia Brækhus har ikke gått en offisiell kamp siden desember 2018. Det blir forandret nå. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I RINGEN: Cecilia Brækhus har ikke gått en offisiell kamp siden desember 2018. Det blir forandret nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske bokserne varsler at hun snart kommer til å offentliggjøre en ny kamp. Det skriver Sky Sports.

- Jeg er veldig stolt over å ha inngått denne avtalen. Det kommer til å bli annonsert en kamp snart, sier Brækhus i en pressemelding.

- Som alltid, så ser jeg fram til de største kampene og de tøffeste utfordringene i ringen. Tusen takk til alle supporterne verden over som har støttet meg i så mange år. Jeg er veldig fornøyd med å kunne returnere til ringen snart.

DÅRLIG STEMNING: Proffbokserne Cecilia Brækhus og Mikaela Laurén kom i munnhuggeri under et besøk hos Fredrik Skavlan. Foto: NRK / Monkberry. Vis mer

Mulig storoppgjør

Avtalen mellom de to partene skal gjelde flere kamper. Eieren av Matchroom Boxing, Eddie Hearn, er kjent for å arrangere noen av de største boksekampene i verden.

Han ser fram til nye Brækhus-oppgjør:

- Kvinneboksing har aldri vært bedre. Det er noen virkelig storkamper som kommer de neste åra, og jeg forventer at Cecilia er en del av dem, sier han i pressemeldingen.

Brækhus-rådgiver Tom Loeffler sier avtalen gir Brækhus store muligheter:

- Dette vil gi henne muligheten til å gå de store kampene hun ønsker.

Selv sier Brækhus at hun håper at samarbeidet med Matchroom vil åpne møter med stjerner hun ikke har gått kamp mot tidligere.

- Jeg håper og tror at kamper mot (Amanda) Serrano og (Katie) Taylor vil bli enklere å få på plass med denne signeringen, sier Brækhus til NTB, som snakket med henne tirsdag ettermiddag.

Gleder seg til nye oppgjør

Brækhus tok sin 35. seier i proffkarrieren da hun beseiret Aleksandra Magdziak-Lopes på poeng i StubHub Center i Los Angeles den 8. desember i fjor.

Brækhus har alle VM-beltene i weltervekt-klassen, og hun er fortsatt ubeseiret som proffbokser.

I et intervju med NTB tidligere i sommer sa den norske verdensmesteren:

- Når du trener så hardt og kjenner at du kommer i så god form som jeg er i nå, da får du lyst til å gå kamp. Jeg håper det ikke er for lenge til jeg kommer meg opp i ringen og får vist hva denne treningen har ført med seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer