Eliteserien på TV 2:

Bekrefter prisen du må betale

Fra og med den kommende sesongen overtar TV 2 Eliteserie-rettighetene fra Discovery, og prisen for å se norsk fotball neste sesong er klar.

KJENTE TV 2-FJES: Jesper Mathisen og Ingrid Halstensen kommer trolig til å være med i TV 2s dekning av Eliteserien. Foto: Vidar Ruud / NTB
KJENTE TV 2-FJES: Jesper Mathisen og Ingrid Halstensen kommer trolig til å være med i TV 2s dekning av Eliteserien. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig to år siden sikret TV 2 seg rettighetene til å vise Eliteserien fra og med 2023 til 2028.

Kanalen måtte bla opp rundt 4,5 milliarder kroner for å vinne budrunden, og dette må du som forbruker ut med for å se Norges øverste divisjon på TV-en:

Overfor Dagbladet bekrefter pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, at kanalens eneste Eliteserie-pakke for den kommende sesongen vil koste 399 kroner.

- I tillegg til Eliteserien, får man tilgang til alt det andre TV 2-innholdet. Hver serierunde vil to til tre kamper bli vist på åpne kanaler, altså TV 2 Direkte og Sport 1, men skal du se alt, må du ha abonnement på TV 2 Play, forteller Dahl.

Dobling

Det er selskapet Fotball Media som inngikk avtalen med TV 2. Rettighetene gjelder Eliteserien, Toppserien, NM og 1. divisjon for kvinner og menn.

- Hva gjør at dere ender på 399 kroner?

- Det er mange vurderinger som ligger bak, uten at jeg vil gå inn i en diskusjon rundt det, men kostnaden på sportsrettighetene er en av tingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.