Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekrefter RBKs Tarik-interesse

FFK venter på bud.

VIL HELST UTENLANDS: Tarik Elyounoussi (t.v.) er aktuell for RBK, men FFK-vingen er mest ivrig på et nytt utenlandsopphold. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VIL HELST UTENLANDS: Tarik Elyounoussi (t.v.) er aktuell for RBK, men FFK-vingen er mest ivrig på et nytt utenlandsopphold. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Rosenborg ønsker seg Tarik Elyounoussi. Det bekreftet Fredrikstads sportsdirektør Joachim Jonsson mandag.

- Det er ingen hemmelighet at Rosenborg er interessert i ham. Det har ikke kommet bud på Tarik nå, men samtidig vet vi at ting kan skje fort. Rosenborg kjenner spillereglene og vet hva vi ønsker for ham, sa Jonsson til TV 2.

Elyounoussi har vært FFKs viktigste spiller i en ellers tung sesong. Han takket nylig nei til en overgang til opprykkslaget Pescara i italiensk serie A.

24-åringen har tidligere uttalt at han ikke vil spille for en annen eliteserieklubb i Norge.

- Ja, det stemmer, det. Han ønsker primært å reise ut dersom han skal forlate klubben, men samtidig er Fredrikstad i situasjonen de er nå, og det kan jo også spille inn, sa Jonsson.

Rosenborg har den siste tiden forsterket laget med Tore Reginiussen og Jaime Alas foran høstens sesonginnspurt. Trønderne er seks poeng bak serieleder Strømsgodset med elleve kamper igjen å spille.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media