Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekrefter Rousey-beskjeden fansen fryktet: - Har jobbet ræva av seg

Ikke ny tittelkamp mot Holly Holm i juli.

(Dagbladet): MMA-utøveren Ronda Rousey (28) vil ikke delta under stevnet UFC 200 i juli. Flere trodde at kampsportstjerna ville komme tilbake til tittelkamp mot Holly Holm (34) etter sjokktapet i fjor.

Nå bekrefter UFC-president Dana White at Rousey tar en pause inntil videre. Blant annet skal filmprosjekter være med og bidra til at det de sportslige planene blir satt på vent, forteller White i et intervju på Yahoo Sports.

Åpen dør Rousey er nemlig med i filmen Roadhouse der filmingen er blitt utsatt.

- Filmingen strekker ut. Hun (Rousey) kunne gjort begge deler, men spørsmålet er om hun burde gjort det? sier Dana White.

UFC-presidenten lar Holly Holm møte Miesha Tate til kamp 5. mars under UFC 197. Rouseys fravær skaper også usikkerhet rundt en framtidig tittelkamp i bantamvekt mot Holm, ettersom et Holm-tap i mars vil ødelegge sjansene - og interessen - for en ny kamp mellom Holm og Rousey.

TAP: Rousey tapte tittelkampen mot Holly Holm i fjor. Foto: ZUFFA/XPOSUREPHOTOS.COM
TAP: Rousey tapte tittelkampen mot Holly Holm i fjor. Foto: ZUFFA/XPOSUREPHOTOS.COM Vis mer

- Ronda har jobbet ræva av seg for oss (UFC) de siste tre åra. Hun har konkurrert, promotert og bygd opp sporten. Hvis noen fortjener litt fri, så er det henne. Vi er klare til en ny kamp mellom Holm og Rousey hvis hun blir klar, sier UFC-president White.

Stjerne Ronda Rousey var sportens ubestridte dronning fram til nederlaget mot Holm. Rousey sto med 12 strake seirer før hun ble sendt i gulvet med en knockout.

Etter tittelkampen sist ble 28-åringen latterliggjort og hånet av en rekke kjendiser, deriblant presidentkandidat Donald Trump. Hun måtte også gjennom en plastisk operasjon som følge av smellene hun fikk i ansiktet av motstander Holm.

NYTT MØTE?: MMA-fansen håper på et nytt møte mellom Ronda Rousey og Holly Holm. Foto: EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA
NYTT MØTE?: MMA-fansen håper på et nytt møte mellom Ronda Rousey og Holly Holm. Foto: EPA/JULIAN SMITH AUSTRALIA Vis mer

Rousey har tidligere vært en allsidig utøver som også jobber som modell og skuespiller. I OL i Beijing i 2008 tok hun bronse i judo i 70-kilosklassen. Hun har også sølv fra VM i judo i samme vektklasse i 2007. Hun har også flere seirer fra de panamerikanske lekene og er tidligere UFC-mester i bantamvekt.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media