Liverpool knuste Norwich

Bekrefter skade: - Det er galskap

Liverpool - Norwich er engelsk fotballs mest målrike oppgjør. I åpningen av Premier League skuffet de ikke. Skaden til Alisson var et skår i gleden for Liverpool og Jürgen Klopp.

SKADET: Alisson vinker til publikum mens han blir hjulpet av banen. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Alisson vinker til publikum mens han blir hjulpet av banen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Liverpool - Norwich 4-1 (4-0)

Det har i gjennomsnitt blitt scoret 3,94 mål per kamp mellom Liverpool og Norwich - høyest av samtlige oppgjør på toppnivå i England. Fredag hevet de snittet ytterligere.

Allerede til pause sto det 4-0 til hjemmelaget takket være mål av Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Dicovk Origi og et selvmål. Nowich var ambisiøse i angrep, og truet Liverpool, men glemte tidvis å forsvare seg skikkelig. Det blir man straffet for på Anfield.

- Vi gjorde noe helt spesielt forrige sesong, men det har ingenting å si nå. Vi må fokusere på denne sesongen, og forhåpentligvis kan vi klatre en plass i ligaen, sa Trent Alexander-Arnold ved kampslutt.

Et skår i gleden for Liverpool var Alissons skade. Han måtte ut med en skade i første omgang, og blir trolig ute i noen uker. Etter kampen bekreftet Klopp at det er en leggskade:

- Alt var bra i dag, utenom Alisson-situasjonen. Det er bare galskap, men det er sånn det er. Det ser ikke bra ut, sa tyskeren, som forventer at Adrian starter de neste kampene.

- Frustrerende

De nyopprykkende gjestene fikk et trøstemål ved Teemu Pukki etter pause, men det var ingenting de kunne gjøre for å hindre Liverpool i å få en forventet drømmestart på sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer