Eliteserien

Bekrefter storklubbens interesse

Osame Sahraoui (21) hadde en av karrierens største kamper mot Lillestrøm. Etter oppgjøret sendte han et lite stikk i retning onkel, agent og VIF-helt Mohammed Fellah (33)

KALD SOM EN FISK: Osame Sahraoui kunne finne frem den velkjente målfeiringen ved to anledninger etter kampen mot Lillestrøm. Foto: Annika Byrde / NTB
KALD SOM EN FISK: Osame Sahraoui kunne finne frem den velkjente målfeiringen ved to anledninger etter kampen mot Lillestrøm. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

INTILITY ARENA (Dagbladet): Osame Sahraoui leverte en av karrierens høydepunkter da han vartet opp med to scoringer og en målgivende mot erkerival Lillestrøm.

Med sine to scoringer føyer han seg inn på en liste over Vålerenga-helter som fremdeles huskes som helter hva angår derbyene mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Men en av dem som mangler på den lista er Sahraouis egen onkel, Mohammed Fellah.

Tett forhold

Han blendet også Vålerenga-publikummet i store deler av sin karriere, og mellom 2006 og 2013 var han ansett som en av klubbens store profiler. Men én ting manglet på Fellahs CV: Han scoret aldri mot Lillestrøm.

- Jeg skal gå og sende han en melding nå med en gang. Det skal jeg ta opp med ham, humrer Sahraoui til Dagbladet etter drømmekampen på Intility.

- Nå leder jeg 1-0 over ham, så nå får han få på seg fotballskoene igjen og så får vi se hva som skjer.

Sahraoui og onkel Fellah jobber tett sammen, og til tross for at nevø har overgått onkel på noen parameter, så er Sahraoui åpen om hvor tett forhold det er mellom dem.

- Stemninga mellom oss er alltid bra. Han betyr mye for meg. Han er ikke bare en agent, men som en storebror. Det gjelder med ting både på og utenfor banen, forteller Sahraoui.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.