Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekrefter til Dagbladet: Ulvestad klar for Premier League-klubb

Guttedrømmen går i oppfyllelse.

KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Fredrik Ulvestad blir trolig Norges neste Premier League-proff. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Fredrik Ulvestad blir trolig Norges neste Premier League-proff. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredrik Ulvestad signerer for Premier League-klubben Burnley i dag, meldte Sunnmørsposten tidligere i dag.

Dagbladet får nå bekreftet fra sentrale kilder at overgangen skal være i boks og at Ulvestad har takket for gratulasjonene han har fått.

22-åringen fra Ålesund er på plass i England sammen med far og rådgiver Rune Ulvestad for å spikre de siste detaljene.

Dagbladet skrev i slutten av januar at Ulvestad var på prøvespill i Bundesliga-klubben Hannover 96, men midtbaneeleganten dro heller videre til engelsk fotball for et nytt prøvespill.

Der har det gått så bra at Ulvestads guttedrøm nå går i oppfyllelse. Dermed blir sunnmøringen den andre nordmannen i Premier League, i tillegg til Crystal Palces' Brede Hangeland.

- Drømmen er å spille i utlandet, har Ulvestad tidligere sagt til Dagbladet.

Nå blir drømmen en realitet etter mange måneder med usikkerhet og is i magen siden kontrakten med Aalesunds Fotballklubb utløpte etter forrige sesong.

Klubber som Rosenborg, Molde, Vålerenga og IFK Göteborg har vist sin interesse, men Ulvestads avventende taktikk ser nå ut til å gi tellende resultater.

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med Norges ferskeste Premier League-proff.

Saken oppdateres.


Hele Norges coronakart