Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Antidopingbyrå etterforsker stjernespiller

Samir Nasri i trøbbel etter at bilde ble lagt ut i sosiale medier. 

KAN FÅ PROBLEMER: Samir Nasri. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB Scanpix
KAN FÅ PROBLEMER: Samir Nasri. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det spanske antidopingbyrået ser nærmere på opplysningene om at Sevilla-spilleren Samir Nasri skal ha fått intravenøs behandling på en klinikk i Los Angeles nylig.

Sevilla bekreftet selv fredag at det nasjonale antidopingbyrået har fattet interesse for saken.

Den aktuelle klinikken i Los Angeles postet nylig et bilde på Facebook og Twitter av Nasri mens han fikk den omtalte behandlingen. Ifølge teksten som ledsaget bildet skal Nasri ha fått stoffene i kroppen «for å holde ham hydrert og i form under den travle fotballsesongen».

Dryppet skal blant annet ha inneholdt høye doser av B- og C-vitamin samt stoffene lysin og sink. Også spesielt utviklede næringsstoffer skal ha vært en del av behandlingen.

Sevilla-talsmann Jesus Gomez bekreftet fredag at det spanske antidopingbyrået skal ha tatt kontakt med klubben for å få mer informasjon om spilleren. Målet skal være å få klarlagt om Nasri kan ha fått i seg stoffer som står på forbudslisten.

Nasri er på lån i Sevilla fra Manchester City.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!