KLAR: Nå er det bekreftet: Mushaga Bakenga går til Molde på en låneavtale.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KLAR: Nå er det bekreftet: Mushaga Bakenga går til Molde på en låneavtale. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Bekreftet: Bakenga til Molde på låneavtale

Kjernen-leder: - Synd.

(Dagbladet): Mushaga Bakenga er klar for Molde på en låneavtale. Det bekrefter Club Brugge på sine hjemmesider.

Det står ikke konkret hvor lang låneavtalen er, men ifølge Adresseavisen er det i hvert fall snakk om ut den belgiske sesongen. Den avsluttes i mai.

I går meldte Romsdals Budstikke at den tidligere Rosenborg-spissen har sluttet seg til Moldes tropp på treningsleiren i Marbella.22-åringen kommer trolig på en låneavtale som en kortsiktig erstatter for skadede Fredrik Gulbrandsen.

Ifølge Adressa skal Rosenborg ha blitt tilbudt Bakenga, uten å slå til.

Fansen reagerte Leder og talsperson i Kjernen, Espen Viken, mener det er synd at Rosenborg og Bakenga ikke klarte å komme frem til en avtale, men ser det likevel todelt.

- Jeg kjenner ikke detaljene, så det blir litt vanskelig å ha sterke meninger om det. Jeg er litt todelt, for Rosenborg jobber for å presse ned lønninger og utgifter. Samtidig ligger sjela og hjertet i klubben og laget, og da er det viktig at en god spiller spiller for laget sitt, og ikke den største motstanderen, sier Viken til Dagbladet.

- Bakenga har vært en mulig målscorer og serievinner sammen med resten av laget. Han kunne vi godt ha tenkt oss å se mer på laget. Han har gjort et godt inntrykk mens han har vært i RBK. Det var synd vi fikk denne overgangen, sier Kjernen-lederen.

Nyheten om at Bakenga var på vei til rivalen, ble tatt dårlig imot av RBK-fansen.

- Jeg mener det er uheldig at media slår opp enkeltuttalelser på Twitter og forum. Det er supporternes meninger og det er masse følelser i fotball, noe det skal være. Det kommer vel i øyeblikkets galskap, sier Viken.