Bekreftet: Bob Bradley blir Le Havre-trener

Ferdig i Stabæk.

NY KLUBB: Bob Bradley blir trener for den franske Ligue 2-klubben Le Havre.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY KLUBB: Bob Bradley blir trener for den franske Ligue 2-klubben Le Havre. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Forrige torsdag bekreftet Stabæk at suksesstrener Bob Bradley ikke kom til å forlenge kontrakten med Bærums-klubben, og var dermed ferdig etter denne sesongen.

Nå bekrefter den franske Ligue 2-klubben Le Havre at det blir neste stoppested for amerikaneren.

- Da vi begynte å lete etter en ny trener, var hovedfokuset på å finne en som kunne bygge en langsiktig merkevare. Bob Bradleys utmerkede CV, samt hans samspill med spillere, støtteapparat og andre i lagene han har trent, gjør at vi tror han er akkurat det klubben trenger, sier klubbpresident Vincent Volke i en pressemelding.

- Å bli hovedtrener i det som er Frankrikes eldste klubb er en ny utfordring for meg. Dette er et ambisiøst prosjekt, og har stor tro på at vi kan bygge dette laget til å bli et sterkt og langvarig Ligue 1-lag, sier Bob Bradley.

Som Dagbladet tidligere har omtalt, har den attraktive amerikaneren takket nei til Molde, som til slutt fikk napp hos Ole Gunnar Solskjær. Bradley skal også ha takket nei til trenerjobber i store klubber som Heerenveen og 1860 München.

Bradley har i lang tid hatt muligheten til å takke ja til et nytt tilbud fra Stabæk, der han har vært i to år, men i forrige uke fikk Dagbladet bekreftet at Bradley var ferdig etter sesongen, samt at han var i forhandlinger med Le Havre.

Nå går ferden videre.