Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Brækhus tilbake i ringen 27. februar

Møter Chris Numas.

COMEBACK: Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
COMEBACK: Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas.

Den ubestridte norske verdensmesteren setter alle titlene sine på spill mot Numas som har 24 seirer og tre tap til nå i karrieren. Brækhus står med 27 seirer på like mange kamper. Hun holder VM-titlene i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO) og International Boxing Federation (IBF).

Den norske boksedronningen var i ringen sist for 15 måneder siden i København. Da slo hun tyske Jennifer Retzke klart på poeng, men skadet foten. Etter det hinket hun lenge rundt på krykker og måtte også gjennom en operasjon. Hun skulle ha bokset på Klitsjkos VM-stevne i fjor høst, men skadet seg like i forkant og måtte kaste inn håndkleet den gangen.

Men nå ser det ut som om alt er klart for hennes 28. kamp, og den norske mesteren er storfavoritt til å ta nok en seier.

Hun har gått i utbrudd fra Sauerland etter forrige gang hun var i ringen. Nå er hun sin egen herre, men samarbeider tett med Klitsjkos promotorselskap K 2.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram