Bekreftet: Brækhus tilbake i ringen 27. februar

Møter Chris Numas.

COMEBACK: Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
COMEBACK: Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus kommer til å bokse i tyske Halle 27. februar. VG skriver fredag kveld at Viasat bekrefter dette. Motstanderen heter Chris Numas.

Den ubestridte norske verdensmesteren setter alle titlene sine på spill mot Numas som har 24 seirer og tre tap til nå i karrieren. Brækhus står med 27 seirer på like mange kamper. Hun holder VM-titlene i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO) og International Boxing Federation (IBF).

Den norske boksedronningen var i ringen sist for 15 måneder siden i København. Da slo hun tyske Jennifer Retzke klart på poeng, men skadet foten. Etter det hinket hun lenge rundt på krykker og måtte også gjennom en operasjon. Hun skulle ha bokset på Klitsjkos VM-stevne i fjor høst, men skadet seg like i forkant og måtte kaste inn håndkleet den gangen.

Men nå ser det ut som om alt er klart for hennes 28. kamp, og den norske mesteren er storfavoritt til å ta nok en seier.

Hun har gått i utbrudd fra Sauerland etter forrige gang hun var i ringen. Nå er hun sin egen herre, men samarbeider tett med Klitsjkos promotorselskap K 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer