Bekreftet etter ankekaoset: Tarik Elyounoussi og Olympiakos er seriemestere

Tarik Elyounoussi og Olympiakos er sikret ligatittelen etter at serietoer PAOK fikk sin anke avvist av det greske fotballforbundet mandag.

SERIEGULL: Olympiakos kan endelig slippe jubelen løs. Foto: NTB Scanpix
SERIEGULL: Olympiakos kan endelig slippe jubelen løs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den greske superligaen ble avsluttet sist helg med Elyounoussi og hans lagkamerater på toppen av tabellen. Seks poeng skilte til slutt ned til PAOK fra Thessaloniki.

Olympiakos sto i fare for å bli trukket nettopp seks poeng som følge av tilskuerbråket som oppsto under cupsemifinalen mot AEK Aten i forrige måned. Saken ble blant annet behandlet i en gresk idrettsdomstol.

Olympiakos ble opprinnelig straffet med rundt halvannen million kroner i bot. I tillegg ble det besluttet at klubben skulle spille fire hjemmekamper for tomme tribuner. Den avgjørelsen ble anket av serietoer PAOK i håp om at poengtrekk likevel skulle bli utfallet.

Mandag kom beskjeden om at anken var avvist. Hadde Olympiakos blitt trukket seks poeng, ville PAOK vunnet ligaen på innbyrdes oppgjør.

I stedet besluttet ankekomiteen i det greske forbundet å redusere Olympiakos-straffen ytterligere. Storklubben vil nå kun måtte spille én kamp uten tilskuere på sin hjemmearena.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer