I USA: Frank Lampard og resten av den engelske VM-troppen er for tida på treningsleir i Miami. Etter VM kan det fort hende Lampard ender opp med USA som bostedsadresse på mer permanent basis. Foto: Richard Heathcote/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
I USA: Frank Lampard og resten av den engelske VM-troppen er for tida på treningsleir i Miami. Etter VM kan det fort hende Lampard ender opp med USA som bostedsadresse på mer permanent basis. Foto: Richard Heathcote/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Bekreftet: Frank Lampard er ferdig som Chelsea-spiller etter 13 sesonger

USA neste?

(Dagbladet): Etter 13 sesonger som Chelsea-spiller, bekreftet Frank Lampard i dag at han er ferdig i klubben.

- Denne klubben har blitt en del av livet mitt, og det er mange jeg må takke for at jeg har fått muligheten, sier Lampard i en uttalelse, ifølge Sky Sports, og nevner blant andre Ken Bates, Roman Abramovitsj og støtteapparatet på Stamford Bridge, før han legger til:

- Til slutt, og kanskje viktigst av alt, ønsker jeg å takke Chelsea-fansen. Jeg tror de må være de beste tilhengerne virden.

De siste dagene har det blitt spekulert i om Lampard kommer til å skrive under for New York City FC, en nyoppstartet klubb som skal spille i MLS fra og med neste år. Klubben sikret seg i dag David Villa som sin første spiller.

- Uansett hva slags utfordringer som venter for min del, vil jeg alltid ha Chelsea i mitt hjerte. Forhåpentligvis ser jeg dere alle snart, så vi kan ta et skikkelig farvel. I mellomtida vil jeg takke dere for minnene, og fortsett å lage historie, heter det i uttalelsen.

Frank Lampard fikk 648 kamper for de blå fra London. Med sine 211 mål er han også klubbens mestscorende spiller gjennom tidene.