Martin Ødegaard til Arsenal

Bekreftet: Klar for Arsenal

Martin Ødegaard (22) lånes til London-klubben ut sesongen. - Fantastisk, sier manager Mikel Arteta. Nordmannen får drakt nummer elleve.

SE NÅ: Espen Nakstad svarer på dine spørsmål om corona. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som den siste uka har vært en dårlig skjult hemmelighet er endelig bekreftet: Martin Ødegaard er klar for et låneopphold i Arsenal.

Den norske playmakeren ble sterkt linket til både Arsenal og spanske Real Sociedad, da det ble klart at han trolig ville lånes ut av Real Madrid i januarvinduet.

Valget falt på London-laget og manager Mikel Arteta. Ifølge Sky Sports fullførte han den medisinske testen allerede tirsdag.

- Vi er glade for å ønske Martin velkommen til klubben fram til slutten av sesongen, sier sportsdirektør Edu.

- Jeg vil takke alle i Real Madrid og Martins representanter for deres samarbeid for å få dette lånet i havn. Martin er et eksepsjonelt talent. Vi styrker troppen vår ved å introdusere en spennende, offensiv spiller for klubben de resterende månedene av denne sesongen, sier Edu.

Trener Mikel Arteta forteller:

- Det er fantastisk at vi har sikret oss Martin fram til slutten av sesongen. Martin er selvfølgelig en spiller vi kjenner godt. Selv om han fortsatt er ung, så har han spilt på toppnivå en stund. Martin vil gi oss offensive alternativer. Vi er alle glade for å kunne integrere ham i planene våre fram til mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer