Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Lewandowski er klar for Bayern

Går gratis.

ØNSKET OPPFYLT: Robert Lewandowski (i gult) har ønsket seg til Bayern München i lang tid. Nå er overgangen endelig klar. Her sammen med sin nye lagkamerat Thiago. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
ØNSKET OPPFYLT: Robert Lewandowski (i gult) har ønsket seg til Bayern München i lang tid. Nå er overgangen endelig klar. Her sammen med sin nye lagkamerat Thiago. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

(Dagbladet): Årets minst overraskende overgang er et faktum.

Robert Lewandowski er klar for Bayern München.

Det melder Bayern, som vant både cupen, serien og Champions League i fjor, på sine hjemmesider.

Robert Lewandowski har lenge vært i kikkerten for rødtrøyene, og spissen var blant annet observert på legesjekk hos Bayern i formiddag. Han har ved tidligere anledninger gått så langt som å bekrefte at han skulle gå til Bayern München i januarvinduet, og har tydelig ønsket seg til storlaget. Det blir en realitet fra 1. juli i år.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fullført denne overgangen. Han er en av de beste spissene i verden. Han vil styrke laget og gi oss et nytt boost, sier styreformann Karl-Heinz Rummenigge til klubbens hjemmesider.

Lewandowski har signert en femårskontrakt med klubben. Det at han går først til sommeren vil si at Bayern München sikrer seg storscoreren gratis.