Neymar til PSG

Bekreftet: Neymar har signert for PSG, og blir tidenes dyreste spiller

Det melder den franske klubben på sin hjemmeside.

TIDENES DYRESTE: PSG Bekrefter i kveld at Neymar har signert en femårskontrakt. Foto: Skjermdump via PSG
TIDENES DYRESTE: PSG Bekrefter i kveld at Neymar har signert en femårskontrakt. Foto: Skjermdump via PSG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): PSG melder torsdag kveld at Neymar er klar for den franske klubben. Neymar terminerer med det kontrakten med Barcelona og signerer en 5års-kontrakt med Paris Saint-Germain.

- Jeg er ekstremt glad for å slutte meg til Paris Saint-Germain, uttaler Neymar til klubbens hjemmeside og fortsetter:

- Fra og med i dag vil jeg gjøre alt for å hjelpe mitt lag å vinne, åpne nye horisonter for klubben og bringe glede til klubbens millioner av supportere rundt om i verden.

Tidligere torsdag kveld meldte Barcelona at Neymars advokater personlig møtte opp i klubbens lokaler og betalte utkjøpsklausulen på vanvittige 222 millioner euro, 2,07 milliarder kroner.

La Liga nektet

Overgangssagaen rundt Neymar tok en ny vending da den spanske ligaen tidligere i dag avslo å motta utkjøpssummen på 222 millioner euro som står i hans kontrakt.

Imidlertid var det lite La Liga kunne gjøre for å stoppe overgangen, ettersom reglene også tillater at summen betales direkte til selgende klubb. Det er dette Neymars advokater nå har gjort.

- Klubben vil gi UEFA detaljene om det som har skjedd, slik at de kan avgjøre de disiplinære ansvar som kan oppstå i denne saken, skriver Barcelona.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.