Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Ødegaard får lov til å spille Champions League

I trøye nummer 21, ifølge spansk reporter.

MED I TITTELFORSVARET: Martin Ødegaards første trøyenummer for Real Madrids A-lag blir trolig 21, ifølge en spansk reporter. Foto: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images
MED I TITTELFORSVARET: Martin Ødegaards første trøyenummer for Real Madrids A-lag blir trolig 21, ifølge en spansk reporter. Foto: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images Vis mer

(Dagbladet:) Martin Ødegaard (16) er inkludert i Champions League-troppen til Real Madrid.

Det bekrefter spillerens rådgiver Tore Pedersen overfor Dagbladet.

Alle de gjenværende klubbene hadde mulighet til å gjøre tre endringer på sin spillerliste etter det nylig stengte overgangsvinduet, men de kan ikke melde på flere enn 25 navn. Nå er det altså klart at 16-åringen er en del av Real-gruppa som skal forsvare tittelen fra mai 2014.

Trøye nummer 21 Ifølge den spanske journalisten José Luis Sanchez vil Martin Ødegaard få trøye nummer 21.

«Martin Ødegaard har blitt inkludert i Real Madrid sin Champions League-tropp. Han skal bære drakt nummer 21», fastslår Sanchez.Første Champions League-kamp for Real Madrid er borte mot Schalke 18. februar, i turneringens åttendedelsfinale. Skulle laget klare den uvanlige bragden det er å vinne to år på rad, vil altså Martin Ødegaard i mai bli tidenes yngste vinner av Champions League - uansett om han får komme på banen denne våren eller ei.

For er du en del av troppen som vinner turneringen, regnes du som mester i samme grad som han som har nummer 7 og scorer 15 mål, selv om du har sett alle kampene fra tribunen.

Imponerte i dag Tidligere i dag fikk Ødegaard sine første minutter i kampsammenheng i den spanske hovedstaden.

Treningskampen mellom Real Madrids B-lag og kinesiske Beijing Guoan gikk for stengte dører, men ifølge spanske medier imponerte drammenseren i løpet av de 60 minuttene han fikk på banen.