Bekreftet: Pedersen er klar for Brann

Jobbet hardt for en overgang i kveld.

TIL BRANN: Marcus Pedersen er bekreftet klar for Brann, og blir med det tippeligaspiller.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TIL BRANN: Marcus Pedersen er bekreftet klar for Brann, og blir med det tippeligaspiller. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Her er alle Tippeliga-overgangene!

(Dagbladet): Marcus Pedersen er klar for Brann. Det bekreftes av Pedersens klubb Vitesse og Brann. 24-åringen fra Hamar har kontrakt ut 2016-sesongen.

Ifølge Bergens Tidende har det vært jobbet iherdig mot en overgang i kveldstimene. Avisa skriver også at Brann jobbet hardt for å prøve å få Pedersen til klubben forrige uke - da han ble koblet til Molde.

Ekstern økonomisk støtte - Sakens kjerne er at vi har jobbet med Marcus Pedersen hele tiden i denne prosessen. Han ga signaler om at han ønsket å bli i utlandet, så har han de siste dagene tenkt seg om. I ettermiddag fikk vi ny melding om at han likevel kunne tenke seg å komme til oss, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Bruun-Hanssen bekrefter overfor avisa at Brann har fått ekstern økonomisk støtte for å få overgangen i boks.

Pedersen kommer fra Vitesse, der han har vært utlånt til både Vålerenga, OB og Barnsley. 24-åringen har også en fortid i HamKam.

- Jeg er glad - Jeg er glad for at overgangen gikk i orden og gleder med veldig til å møte mine nye lagkamerater og komme i gang med Brann-karrieren, sier Pedersen til Brann.no.

Brann ligger for tiden nest sist i Tippeligaen med 15 poeng. Tilskudd til laget er sårt trengt. Pedersen kan gjøre sin debut i Brann-trøya allerede i cupen torsdag.

Dagbladet har i kveld forsøkt å nå Pedersens agent, Jack Karadas, uten hell.