Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Pep forlater Bayern til sommeren

Manchester neste?

GIR SEG: Pep Guardiola forlater Bayern München etter sesongen. Foto: PETER STEFFEN/dpa
GIR SEG: Pep Guardiola forlater Bayern München etter sesongen. Foto: PETER STEFFEN/dpa Vis mer

(Dagbladet): Pep Guardiola (44) er ferdig i Bayern München til sommeren. Det bekrefter klubbdirektør Karl-Heinz Rummenigge overfor tyske Bild. Bayern München offentliggjorde dette selv via sin Twitterkonto senere søndag.

Dermed settes det fart i ryktene om en gjev trenerjobb i Manchester. Pep skal ha vært i samtaler med Manchester City, som skal være ekstremt interesserte i å hente ham. Etter noen skuffende resultater har også byrival Manchester United blitt koblet til spanjolen.

Carlo Ancelotti blir spanjolens arvtager.

- Vi er takknemlige overfor Guardiola, og alt han har gitt klubben vår. Vi håper på mer suksess før denne sesongen er over. Med Ancelotti kommer en ny merittert trener til Bayern. Vi ser frem til å jobbe med ham, sier Rummenigge.

Guardiola ble Bayern München-trener i 2013, og velger altså ikke å fornye kontrakten som går ut ved sesongslutt. Han har vunnet to ligagull, den tyske cupen og supercupen sammen med klubben.

Klubben styrer nå i kjent stil mot seriegull.

Ancelotti har på sin side vært arbeidsløs siden han fikk sparken i Real Madrid i sommer, men er utvilsomt på blokka til flere storklubber. Ifølge Bild får han en treårskontrakt.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media