Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Pickford klar for Everton for over 300 millioner kroner

Jordan Pickford går fra Sunderland til Everton for opptil 320 millioner kroner. Sisteskansen har fullført legesjekken og skrevet under en femårskontrakt.

BYTTER KLUBB: Jordan Pickford forlater Sunderland etter nedrykket. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
BYTTER KLUBB: Jordan Pickford forlater Sunderland etter nedrykket. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske U21-landslagskeeperen hadde egentlig ønsket å utsette en overgang til etter U21-EM, men Everton handlet raskt.

Liverpool-laget sendte det medisinske apparatet sitt til Polen, hvor U21-EM pågår, for å fullføre legesjekken av målvakten.

Torsdag kveld bekreftet Everton overgangen på sin hjemmeside.

- Det er en veldig god og stor klubb, og jeg tenker at det er en god mulighet for meg og det rette tidspunktet å komme til Everton og vise hva jeg kan gjøre, sa Pickford til klubbens hjemmeside.

Everton betaler 25 millioner pund (270 millioner kroner) for spilleren, men overgangssummen kan stige til 30 millioner pund (320 millioner kroner) avhengig av ulike bonuser.

23-åringen blir neppe eneste tilvekst på Goodison Park i sommer. Everton-manager Ronald Koeman er også nær å sikre seg nederlenderen Davy Klaassen. Ajax-kapteinen skal være i avgjørende samtaler med blåtrøyene.

I tillegg står Burnley-forsvarer Michael Keane, Swanseas playmaker Gylfi Sigurdsson og Málaga-spissen Sandro Ramírez på ønskelisten.

Samtidig har Evertons fotballdirektør reist til Italia for å diskutere mulige kjøp fra Serie A.

(NTB)

Hele Norges coronakart