RYGGSKADE: Cristiano Ronaldo har ikke trent med Real Madrid de siste dagene, og ser nå ut til å heller ikke være med til Norge. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / NTB Scanpix
RYGGSKADE: Cristiano Ronaldo har ikke trent med Real Madrid de siste dagene, og ser nå ut til å heller ikke være med til Norge. Foto: REUTERS / Tyrone Siu / NTB ScanpixVis mer

Bekreftet: Ronaldo, Benzema og Ramos er ikke med til Oslo

Real Madrid lander i hovedstaden i dag.

(Dagbladet): Real Madrid er lørdag på vei til Oslo og morgendagens kamp mot Vålerenga på Ullevaal.

Nå bekrefter de hvite på sine hjemmesider at følgende stjerner ikke er med til Norge på grunn av skader: Cristiano Ronaldo, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrã og Karim Benzema kommer ikke til den norske hovedstaden.

C Mores ekspert på spansk fotball, Petter Veland, meldte nyheten på Twitter tidligere i dag.

Nå bekrefter klubben selv at disse opplysningene stemmer. Ronaldo har slitt med en ryggskade den siste uken, og trente ikke med laget i dag morges, og heller ikke i går.

Selv om flere av de store stjernene er ute, mangler det ikke på andre stjerner som er på vei til Oslo.

- Isco, Varane, Kroos, James, Marcelo, Bale, Carvajal, Cheryshev, Modric, Jesé, Asensio etc kommer dog. Det blir så bra, atte, skriver Veland på Twitter.

Martin Ødegaard har ikke fått mye spilletid under Reals sesongoppkjøring, kun én omgang i deres første kamp i Australia mot Roma, men er trolig med til Oslo. Ifølge Marca er det ventet at Ødegaard vil få spilletid foran publikum på Ullevaal i morgen.

Real Madrid har ikke villet avsløre mye rundt sine planer for oppholdet i Norge, men det som er kjent er at Rafael benitez stiller til pressekonferanse i hovedstaden i kveld.

Dette er 23-mannstroppen som blir med til Norge:

Keepere:  Navas, Casilla and Rubén Yáñez.
Forsvarsspillere: Varane, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa og Danilo.
Midtbanespillere: Kroos, James, Bale, Casemiro, Modric, Cheryshev, Isco, Illarra, Asensio, Marcos Llorente og Odegaard.
Angripere: Jesé, Lucas Vázquez og Borja Mayoral.