Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekreftet: Tottenhams stjerneskudd er ferdig for sesongen

Dele Alli utestenges.

IKKE HELT ENIGE: Tottenhams Dele Alli utestenges for å ha slått Claudio Yacob i mandagens 1-1-kamp på White Hart Lane. Foto: David Klein  /Sportimage / PA Images / NTB Scanpix
IKKE HELT ENIGE: Tottenhams Dele Alli utestenges for å ha slått Claudio Yacob i mandagens 1-1-kamp på White Hart Lane. Foto: David Klein /Sportimage / PA Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-spiller Dele Alli får ikke spille mer denne sesongen. Englands fotballforbund (FA) utestengte ham torsdag i tre kamper.

20-åringen, som sist helg ble kåret til Årets unge spiller i engelsk fotball, ble fanget av TV-kameraene da han slo WBA-spiller Claudio Yacob i magen i mandagens 1-1-kamp.

Dommeren så ikke hendelsen, men det ble innledet disiplinærsak mot Alli på grunnlag av TV-bildene. Alli medgikk å ha gjort det han var anklaget for, men ba om å slippe tre kampers utelukkelse, som er vanlig for slik oppførsel.

- Jeg er knust over at sesongen min er over. Jeg skulle ikke ha reagert som jeg gjorde. Vil lære av dette og komme tilbake sterkere, tvitret Alli etter at dommen falt.

Utelukkelsen av Alli gjør det enda vanskeligere for Tottenham i gullkampen mot Leicester. London-klubben er sju poeng bak serielederen med tre kamper igjen å spille.

Tottenham har igjen Chelsea (b), Southampton (h) og Newcastle (b), alle uten Alli.

Leicester kan bli seriemester allerede søndag. Seier over Manchester United er alt som skal til.

(NTB)

Hele Norges coronakart