TILBAKE I MOLDE: Bjørn Bergmann Sigurdarson har skrevet under en kontrakt for Molde. Her i duell mot Kristoffer Haugen i 2014. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TILBAKE I MOLDE: Bjørn Bergmann Sigurdarson har skrevet under en kontrakt for Molde. Her i duell mot Kristoffer Haugen i 2014. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Bekreftet: Sigurdarson har skrevet under kontrakt for Molde

Spilte i klubben i 2014.

(Dagbladet): Bjørn Bergmann Sigurdarson (25) har signert en avtale med Molde ut sesongen 2019. Det skriver klubben i en pressemelding.

Sesongen 2014 var Sigurdarson på lån fra Wolverhampton til Molde. Når kontrakten der gikk ut i sommer, viste Molde igjen sin interesse for 25-åringen.

- Etter at jeg pratet med Ole Gunnar, tenkte jeg at jeg bare måtte tilbake. Det var helt fantastisk å være her første gangen, sier Sigurdarson i pressemeldinga.

Ole Gunnar Solskjær har fulgt islendingen i flere år, og skryter av ham.

- Han er en fysisk stor spiller, sterk og er veldig klok. Han er god i lufta og timingen er veldig bra, sier Solskjær om spilleren som kan bekle flere roller på banen.

Molde trenger sårt en forsterkning etter tre strake tap. Laget ligger på sjuendeplass på tabellen, med sju seire, fem uavgjort og tre tap.