Bekymret Breivik henter ny spiller?

Saarbrücken (NTB): Lørdag hinket Sahra Hausmann av banen etter treningen. Hun etterlater seg et stort rom i det norske angrepsspillet i håndball-VM. Mot Kroatia var de norske vingene kort og godt en katastrofe.

- Det er et stressmoment for meg, innrømmet landslagstrener Marit Breivik etter 22-25-tapet søndag. Den norske ledelsen vurderer nå å hente ned en ny kantspiller.

Janne Tuven bommet og sto for tekniske feil på rekke og rad. På motsatt side var Monica Vik Hansen helt ufarlig. For andre kamp på rad måtte Susann Goksør vikariere som ving. Hausmanns situasjon er uklar. Hun kan være spilleklar tirsdag, men det finnes ingen garanti.

I tillegg er det usikkert hvor alvorlig Heidi Tjugums kneskade er. Hun våknet søndag med hovent kne, men vet ikke selv hvordan det har oppstått.

- Heidi har mye rutine og er en bedre keeper enn Jeanette Nilsen. Men det betyr ikke at Jeanette ikke kan slå til i VM, sa Marit Breivik som ikke helt kunne skjule sin bekymring.

- Kroatia har et rutinert lag, og de er flinkere enn oss til å holde ballen i laget og få den til å gå, fortsatte Breivik.