Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bekymret for Numan

Artur Numan skaper bekymringer i det nederlandske landslaget to dager før semifinalen mot Italia. Venstrebacken skadet foten sin mot Jugoslavia og kjemper med klokka for å bli kampklar i tide.

- Foten gir ham smerter og trenger behandling, fortalte trener Frank Rijkaard til pressen i dag. Men når Numan vil være klar til å spille igjen, sa treneren ikke noe om.

Tok det pent

Tre andre spillere bærer også preg av at EM har vart en stund. Keeper Edwin van der Saar og hat-trick-helten Patrick Kluivert tok det pent på treningen i dag. Rijkaard sa at begge er plaget av stive muskler, men at han ikke er bekymret for dem. Philip Cocu hadde det heller ikke helt godt. Midtbanespilleren fikk mange smeller i kvartfinalen, i tillegg til at han ble kastet inn i målstolpen.

Frykter Italia

Selvtillitt og optimisme preget treningen til hjemmefavorittene. Men alle vektla viktigheten av å sette seieren i perspektiv og konsentrere seg om det tøffe oppgjøret mot Italia på torsdag.

- Dette vil bli helt annerledes. Italia er mye bedre organisert defensivt. Det kommer til å bli tøft, sa kapteinen Frank de Boer.

- Selvfølgelig er vi veldig glade nå, ikke bare på grunn av resulatet, men på grunn av hvordan vi spiller, sa Boudewijn Zenden. Men Zenden understreket at hele laget har føttene godt plassert på bakken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling