Bekymret for Uniteds stortalent: - Søppel, svarer Neville

Marcus Rashford har fått lite spilletid de siste kampene. Det har fått flere til å stille spørsmål ved framtiden hans.

INNBYTTER: Marcus Rashford har ikke startet i de sju siste ligakampene. Det skaper bekymring. Foto: REUTERS/Juan Medina/NTB Scanpix
INNBYTTER: Marcus Rashford har ikke startet i de sju siste ligakampene. Det skaper bekymring. Foto: REUTERS/Juan Medina/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): I dag er det nøyaktig to år siden Manchester United-angriper Marcus Rashford (20) scoret to mål i sin ligadebut mot Arsenal. Siden har det blitt 3888 minutter med Premier League-fotball på tenåringen fordelt på to og en halv sesong.

I starten av inneværende sesong var Rashford i startelleveren i seks av de sju første ligakampene, og har jevnlig fått starte kamper i Premier League. Før helgas kamp hadde han spilt i 68 av 77 ligakamper for United, mer enn noen annen utespiller i klubben ifølge Sky Sports.

Så seint som i oktober var det deler av United-fansen som buet da Rashford ble byttet ut til fordel for Anthony Martial. De siste sju seriekampene har imidlertid ikke 20-åringen startet en eneste en. I løpet av disse sju kampene har han fått totalt 52 minutter fordelt på fem kamper som innbytter.

Etter at Alexis Sanchez kom til Manchester United i januar, har Rashford kun spilt 19 minutter i ligaen (han var også ute med en liten muskelskade nylig). Tidligere i sesongen var det ofte Martial og Rashford som delte på den venstre kantrollen, som Alexis Sanchez har bekledd i tre av fire ligakamper siden ankomsten fra Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer