KORT TID: Flere av Manchester United-spillerne kommer tilbake kort tid før lokaloppgjøret mot Manchester City. Det bekymrer Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix 
KORT TID: Flere av Manchester United-spillerne kommer tilbake kort tid før lokaloppgjøret mot Manchester City. Det bekymrer Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekymret Mourinho: - Vi aner ikke hva slags tilstand de kommer tilbake i

Noen av Manchester Uniteds landslagsspillere returnerer til klubblaget kun 24 timer før lokaloppgjøret mot Manchester City. José Mourinho legger ikke skjul på at oppladningen er langt fra ideell.

De to Manchester-lagene møtes på Old Trafford lørdag 10. september i det som blir den første duellen mellom José Mourinho og Pep Guardiola i Premier League. Begge har fått den starten de håpet på og står med full pott etter de tre første rundene.

I disse dager er imidlertid spillerne på landslagsoppdrag. Det betyr folketomme treninger i Manchester.

– Nå har vi åtte utespillere og Sam Johnstone i mål. De andre er bortreist, og vi aner ikke hva slags tilstand de er i når de kommer tilbake, sier Mourinho til klubbens TV-kanal.

I landslagspausene er det ofte bekymringer rundt eventuelle skader som skulle oppstå, og onsdag måtte nysigneringen Henrikh Mkhitaryan byttes ut etter bare 35 minutter i Armenias privatlandskamp mot Tsjekkia.

– Vi vet ikke hvordan de trener, hvordan de restituerer eller hvordan livene deres ser ut når de er med sine landslag, fortsetter Mourinho.

Den portugisiske manageren opplyser også at søramerikanerne Sergio Romero, Marcos Rojo og Antonio Valencia returnerer til Manchester bare 24 timer før kampen mot Manchester City.

– Vi vet jo at det blir sånn når vi har den slags spillere. Jeg kan leve med at spillerne er borte, for det betyr jo at de er på landslaget, sier Mourinho.

Guardiola vet allerede at han antakeligvis må klare seg uten lagets største stjerne, Sergio Agüero. Argentineren er siktet av FA og kan bli suspendert i tre kamper.

(NTB)