Bekymret over VAR - ingen store endringer

Premier League-klubber hadde torsdag møter på en hemmelig plass i London for å diskutere videodømming. Møtet varte i nesten fem timer, men det blir ingen store endringer.

TAR LANG TID: Ofte tar det mange minutter før VAR kommer med en avgjørelse. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix
TAR LANG TID: Ofte tar det mange minutter før VAR kommer med en avgjørelse. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er Sky Sports som skriver at flere engelske klubber har uttrykt bekymring over VAR.

En klubb hevder ifølge Sky at videodømming i Premier League har utviklet seg til å bli en «krise, i stedet for en mulighet», noe som vanærer ryktet til ligaen og spillet.

Flere engelske medier skriver at Manchester City, Brighton, Aston Villa og Everton er blant klubbene som har skrevet til Premier League. De er bekymret over hvordan teknologien brukes i England.

VAR har vært utskjelt etter at det ble innført i Premier League før inneværende sesong. Det har knapt gått en runde uten at videodømming har vært tema.

Det er ventet at dommersjef Mike Riley vil legge fram data på torsdagens møte, som viser at VAR allerede har redusert flere feilaktige avgjørelser som ble gjort av dommere i Premier League.

Møtet var ferdig like før klokka 17.00 norsk tid, og ifølge Premier Leagues egne hjemmeside, har de blitt enig om noen punkter som må forbedres.

Det gjelder både tidsbruk, at avgjørelsene må bli mer konsekvente fra kamp til kamp og at kommunikasjonen med fans til stede på stadion må bli bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer