VM på skøyter:

Bekymret Pedersen: - Hadde håpet formen var litt bedre

Før VM på hjemmebane.

SØKER FORM: Sverre Lunde Pedersen hadde ikke en optimal oppladning til helgens VM enkeltdistanser på skøyter. Nå ser han fram til allround-VM på hjemmebane. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix
SØKER FORM: Sverre Lunde Pedersen hadde ikke en optimal oppladning til helgens VM enkeltdistanser på skøyter. Nå ser han fram til allround-VM på hjemmebane. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sverre Lunde Pedersen innrømmer at formen burde vært bedre før allround-VM på skøyter i Vikingskipet om knappe tre uker.

Det er under en måned til allround-VM på hjemmebane. Nå settes alle kluter til for at Sverre Lunde Pedersen skal komme i medaljeform.

– Jeg hadde håpet formen var litt bedre, men det er nok tid igjen før VM, sier han til NTB.

Mål om medalje

Han erkjenner at han har noe å jobbe med både teknisk og fysisk før mesterskapet i Hamar, men er krystallklar på målsettingen.

– Målet er medalje. Enkelt og greit. Sven Kramer er ekstremt bra, så gullet blir vanskelig, men medalje er absolutt mulig.

I VM enkeltdistanser i Sør-Korea i helgen noterte han seg for en sjetteplass (5000 meter), tredjeplass (lagtempo) og 14.-plass (1500 meter) etter å ha vært syk og gått på antibiotika tidligere i uken.

Skuffende

– Jeg har ikke lyst til å gi sykdommen og antibiotikaen all skyld, men det var litt skuffende. Det var ikke helt sånn jeg hadde håpet på, sier han om mesterskapet i Sør-Korea.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer