Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belgia - Costa Rica 4-1

Belgia herjet i VM-generalprøven

Tre dager før VM-sluttspillet i fotball innledes i Russland viste Belgia muskler med en råsterk 4-1-seier i generalprøven mot Costa Rica.

Mandagens oppgjør i Brussel ble en belgisk oppvisning selv om det startet dårlig for hjemmelaget. Midtveis i første omgang sendte veteranen Bryan Ruiz Costa Rica i ledelsen.

Deretter handlet imidlertid det meste om det stjernetunge belgiske mannskapet.

Sju minutter etter ledermålet utliknet Napoli-stjernen Dries Mertens, og tre minutter før pause var kampen snudd. Romelu Lukaku sto bak Belgias ledermål, og Manchester United-stjernen la også på til 3-1 rett etter hvilen.

Deretter fastsatte Michy Batshuayi resultatet til 4-1 etter strålende belgisk angrepsspill. De costaricanske forsvarsspillerne sto svimle tilbake.

Ikke rart mange ser på det belgiske mannskapet til Roberto Martinez som outsider til VM-tittelen.

Det eneste skåret i gleden mandag var at Chelsea-stjernen Eden Hazard måtte forlate banen med skade rett før slutt. Det er ikke kjent hvor alvorlig skaden er.

Belgia møter Panama, Tunisia og England i gruppespillet i VM. Costa Rica skal på sin side ut mot Brasil, Sveits og Serbia

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media