Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Belgia slaktes i avisene etter møtet med Høgmo

- Nei, sånn vinner vi ikke EM.

FØRSTESIDESTOFF: Avisa Het Laatste Nieuws har bilde av jublende spillere på førstesida i dag, men mener Belgia viste svakheter mot Norge. - Med sånt spill vinner vi ikke EM, slår storavisa fast.
FØRSTESIDESTOFF: Avisa Het Laatste Nieuws har bilde av jublende spillere på førstesida i dag, men mener Belgia viste svakheter mot Norge. - Med sånt spill vinner vi ikke EM, slår storavisa fast. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belgia - Norge 3-2 (1-1)

BRUSSEL (Dagbladet): Belgia vant 3-2 over Norge i treningskampen søndag kveld. Men avisleserne i Brussel våknet ikke til festoverskrifter i dag.

Alle de toneangivende papiravisene har kampen betydelig markert på sine førstesider. Bildet er av jublende spillere, men overskriftene sier noe annet:

- Nei, sånn vinner vi ikke EM, slår storavisa Het Laatste Nieuws fast.

- Seieren avslører svakheter, heter det videre.

Heller ikke Het Nieuwsblad finner grunn til å slå på stortromma:

IKKE FORNØYD:  Het Laatste Nieuws mener seieren over Norge avslører svakheter hos Belgia.
IKKE FORNØYD: Het Laatste Nieuws mener seieren over Norge avslører svakheter hos Belgia. Vis mer

- Det må bli bedre, lyder tittelen på førstesida.

- Ingen grunn til å juble, står det på sportscoveret inni avisa.

Pipekonsert Belgia åpnet forrykende med 1-0 allerede etter tre minutter. Da så det ut til å bli total hjemmedominans på King Baudouin Stadium. Så slapp Belgia Norge inn i kampen. På et tidspunkt ledet Per-Mathias Høgmo og hans menn 2-1.

Da var det pipekonsert og rystelser på tribunerekkene. I dag har noe av skuffelsen forflyttet seg inn i avisspaltene, tross seieren.

- En svak generalprøve skaper tvil, skriver Het Laatste Nieuws.

I EM spiller Belgia mot Italia, Sverige og Irland. Trener Marc Wilmots sier han har laget klart, men mye knirket i byggverket mot Norge.

Også i 1-1-kampen mot Finland forrige onsdag leverte Belgia en forestilling med rusk i maskineriet.

Intensive dager Høgmo møtte den norske pressen på flyplassen i Brussel i formiddag.

- Vi har hatt 13 intensive dager og tre nyttige kamper som har gitt oss mange svar. Det er mange positive svar både om struktur og enkeltspillere. Vi har åpnet målkontoen med fem flotte scoringer på de siste kampene, men vi gjør også feil som straffer seg på dette nivået, oppsummerte han, ifølge NTB.

- Det er nettopp derfor vi spiller denne type kamper. Vi vil avdekke hvor vi må ta nye steg. For meg handler det om at spillerne bør spille på høyt nivå hver uke. Da blir de vant til å håndtere tempo og holde konsentrasjon i 90 minutter, og vi kan luke bort feil.

Les også: Nylands beskjed til Jarstein: - Plassen er min

FORNØYD, TROSS TAP:  Per-Mathias Høgmo møtte den norske pressen på flyplassen i Brussel i formiddag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FORNØYD, TROSS TAP: Per-Mathias Høgmo møtte den norske pressen på flyplassen i Brussel i formiddag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!