Fotball-EM:

Belgisk burger-bråk: - Gir faen

Stjernespiller Eden Hazard (30) har klart å gjøre seg til en omdiskutert figur. Og en reklame for McDonald's er mye av årsaken.

REFSES: Eden Hazard får kritikk for McDonalds-reklame. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fotball-EM 2021

EM-program

Det har nemlig kommet fram denne uka at Eden Hazard har deltatt i en reklame for McDonald's i samarbeid med det belgiske landslaget.

I reklamen så ser man Eden Hazard reklamere for to burgere som er lansert inn mot sommerens EM, der Belgia er en av mesterskapets store favoritter.

Det er på ingen måte uvanlig at McDonald's, som sponser det belgiske landslaget, lanserer spesielle kampanjer inn mot store mesterskap.

Burgere under kamp

I denne anledningen har de skapt det de kaller «Red Devil Burgers», som tar i bruk kallenavnet til det belgiske landslaget.

Det som kanskje er noe mer oppsiktsvekkende, er hvor deltakende Eden Hazard ser ut til å være i denne kampanjen. For 30-åringens kjærlighet for burgere har nemlig vært et tema lenge.

Det hele går tilbake til 2011 da Hazard ble bytta ut i en kamp mot Tyrkia. I stedet for å bli igjen og se kampen, så valgte han å forlate stadion for å spise hamburger med kompisene sine.

- Relisjen (sylteagurk-blanding, journ.anm.) på den burgeren var favoritten min. Jeg spør fortsatt mora mi om hun kan ta med et par når hun kommer og besøker meg i London, fortalte Hazard i et intervju flere år i etterkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer